miércoles, 18 de abril de 2012

[CAT] IVONNE



En Berto Martínez, el genial il·lustrador d'ØBLIVIØN, ja està treballant en la segona portada de la saga. I aquesta vegada li toca a un altre dels tres protagonistes de la saga, la Ivonne, el misteriós àngel que tindrà molta més importància en aquesta segona part.

Com a musa, en Berto podria inspirar-se en l'Estel, la violinista de Nikosia que balla en el booktrailer, per il·lustrar la nova portada. Això sí, amb el cabell més curt.


Estel amb una camisa hipster
I per la tercera portada, diu Francesc "Si la nau d'ØBLIVIØN no s'estavella abans d'hora", que sabem que no ho farà, la protagonista serà la Birdy. "Rock'n'Roll!!!"

Per acabar, La estantería de Esme Lovett ha creat un fòrum de rol sobre ØBLIVIØN, perquè tots puguem introduir-nos en les aventures d'en Sasha. Pels qui no sapigueu el que és un fòrum de rol, ja que ella no ho explica en el seu blog (però si en el fòrum), és un fòrum en el qual amb un nom que tu escullis pots entrar al món dels teus personatges preferits i viure històries respectant aquest món que l'autor, en aquest cas en Francesc, ha creat. 
L'ambientació és la següent:
"Ens trobem en algun punt indeterminat en el desert. Podria ser el sud d'Europa, el nord d'Àfrica o qualsevol altre lloc oblidat per l'aigua i la vida humana. Et trobes perdut, encara que has enviat un missatge de mòbil amb les teves coordenades i saps que abans d'una hora vindran a recollir-te per tornar a casa.



No obstant això, de sobte alguna cosa brilla en aquell horitzó monòton enmig del no-res. Com encara tens temps, la curiositat t'empeny a apropar-te al que resulta ser un contenidor amb un rètol que s'encén en ple dia: ØBLIVIØN. Acostes l'orella a la porta de metall i t'arriba un so de guitarres elèctriques. Sorprès que pugui existir un lloc així enmig del desert, empenys la porta.

El local està buit a excepció d'un cambrer amb un raig platejat en el rostre. Una llum zenital il·lumina el que sembla ser una pista de ball. Creues algunes paraules amb el barman, que té una mica d'androgin (entre home i dona). De sobte, et gires i la pista s'ha omplert d'una estranya fauna. Hi ha una noia amb pantalons vermells fent mímica al terra, un jove alt i espigolat amb barret de copa, així com altres ballarins amb vestits de plata.

L'home amb un raig en el rostre et convida a un licor de figues i et diu: benvingut a ØBLIVIØN; quan oblidis el que ets, recordaràs el que sempre vas ser. Si vols fugir encara ets a temps. Si et quedes, prepara't per viure l'equivalent a cent naufragis. 
Francesc Miralles"


I la notícia d'en Francesc, aquesta vegada va de comnis complerts i d'un home que molts recordareu com el pintor de Retrum, Gerard Rosés i els seus Somnis lliures d'impostos. A més está publicat el calendari d'aquesta setmana i les signatures de Sant Jordi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario