miércoles, 4 de julio de 2012

[CAT] TRES SETMANES

Durant aquestes tres setmanes han passat moltes coses, i sento haver-vos deixat sense la crònica que us vaig prometre. Però com ja ha explicat en Francesc va ser per problemes amb l'Internet i el portàtil, per culpa de Windows Vista, que ara ja estan arreglats. Així que aquí us porto aquella crònica que vaig prometre fa tres o quatre setmanes i no he oblidat, encara que no sé si el blog seguirà ja que han nascut altres més professionals.

CRÒNICA DE LA TROBADA BLOGGER A EL CAFÈ

Segons ens explica en Francesc, aquest va començar amb un concert de l'històric guitarrista que va tocar amb The Eagles, The Byrds i guitarrista del disc Chitty Chitty Bang Bang, en Ricky Araiza. Aquest disc es va gravar en una dotzena d'idiomes, i durant el xou la va cantar en japonès. A més, es va fer una foto amb en David, desaparegut del blog.


També va anar algú que, segons m'han explicat, va impressionar bastant a en Francesc. Ell es diu Dann SweetSadness i li va ensenyar les seves il·lustracions i li va explicar el seu projecte musical: una banda solista que fa música instrumental, encara que ell diu no tocar cap instrument. Això és ØBLIVIØN!!! Si voleu veure alguns dels seus videos en YouTube busqueu: Dann Ocean's Vlue. I aquest és ell, al costat de Francesc Miralles.


Amb ell van anar la Sara, una amiga i la que va portar a en Dann allà, i l'Ella. Ambdues tenen projectes musicals, i estan encantades d'haver anat a la trobada blogger on van descobrir un bar glam i a en Francesc Miralles, amb qui s'ho van passar estupendament.


I, per acabar, en Francesc us explica com va seguir la festa amb la Birdy en l'altre bar rocker de Gracia, el Musical María. 
"Allà la Birdy i un servidor, acompanyats de la Sonia Fernández-Vidal (autora de Quantic Love) i altres amics, acudim a l'aniversari de Rocío Carmona, cantant de Nikosia i autora de la Gramàtica de l'Amor.


Felicitats estrella!"




I aquí acaba la trobada blogger, ho hauria explicat més detalladament si hagués pogut assistir o si David estigués per la labor, però no puc fer més.


CONCURS DE L'OBSERVATORI FABRA

La següent notícia després de la crònica era el concurs del que hem parlat tantes vegades aquí. No sé si han canviat les bases ni si hi ha novetats, però jo us aconsello que us passeu per les nostres anteriors notícies sobre ell: MIRADOR D'ESTELS i OBSERVATORI FABRA


NOU FANBLOG

I aquesta setmana venim amb la competència, la Mai i la Rebecaaprofitant la nostra ausència han creat un altre fanblog per competir en seguidors. per no deixar a ningú penjat han creat un nou fanblog, al qual suposo que a partir d'ara portaran notícies i comentaris amb la professionalitat que han guanyat durant tants anys en aquest món. Així que aquí teniu el nou fanblog d'OBLIVION. Amb una capçalera molt millor que la nostra. XD


I vull acabar anunciant que no tinc pensat deixar el fanblog, com heu suposat als comentaris de l'anterior notícia. I que això segueix, que una fallada tecnològica no ens deixarà sense les nostres notícies setmanals. Benvinguts a casa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario