miércoles, 11 de julio de 2012

[CAT] VIATGE A LA GRACIOSA


Avui us porto un reportatge que ha fet en Francesc, sobre l'illa de la Graciosa, la llar d'en Sasha.

Aquesta setmana visitarem La Graciosa, l'illot on viu en Sasha i el lloc on passa tota la primera part d'Oblivion 2. Aquesta illa de 600 ànimes està pràcticament deserta i compta només amb dos nuclis habitats: Caleta de Sebo i les remotes Casas de Pedro Barba.


Un dels carrers centrals
(increïble, però cert) de Caleta.




La costa verge que troba en Sasha quan abandona Caleta de Sbo en direcció a Montaña Amarilla (al fons). A causa dels corrents, banyar-se en moltes d'aquestes platges té perill de mort.



L'antiga escola a les Casas de Pedro Barba. Aquest poble de pescadors avui està pràcticament deshabitat, a excepció de l'estiu. Les cases que queden en peus han estat restaurades i són avui propietat de nous rics de Tenerife o Las Palmas. No hi ha un sol comerç en aquest apartat lloc de la illa. Per proveir-se de menjar i aigua cal prendre un taxi-llanxa fins a Caleta de Sebo.



Una altra de les platges salvatges i desertes de la Graciosa.

Al fons, l'illot de Alegranza.


PD: No he editat gairebé res (se t'ha colat un Christian ;) ) d'aquest reportatge ja que no té desaprofitament i no sé gens d'aquest paradís. Així que agraïu-li a Francesc les fotos i les paraules.

No hay comentarios:

Publicar un comentario